Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Red Bull Chile
Arroz_Pide Tactiek Machete Lasarte
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov met een sublieme pass. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel. Carauleanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kiepura rent richting de bal. Kiepura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brodnicki de bal. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cerletti onderschept slim de pass. Kiepura rent richting de bal. Kiepura passt de bal met de wreef. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ganusauskas rent richting de bal. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov geeft een hoge lob. Teixeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Carauleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Guohui kopt de bal weg. Klungelig pakt Nozicska de bal. Todescato onderschept slim de pass. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiepura met een snelle inworp. Ganusauskas speelt de bal door. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Red Bull Chile 1:0

30e minuut.
Cheparinov met een sublieme pass. Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Red Bull Chile 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 39%, Red Bull Chile 61%.
Khalil Gibran - Red Bull Chile 2:0

46e minuut.
Dyluś komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen. Mantar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ganusauskas passt de bal met de wreef. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov geeft een hoge lob. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare geeft een hoge lob. Kiepura kopt de bal weg. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ganusauskas passt de bal met de wreef. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nozicska geeft een lange en hoge pass. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś passt de bal in één keer door. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal met de wreef. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Red Bull Chile 3:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalvos komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiepura zal de hoekschop nemen. Kalvos springt en kopt de bal. Carauleanu bokst de bal weg.

71e minuut.
Guohui is nu in balbezit. Guohui passt de bal met de wreef. Pelcl speelt de bal door. Cintra Dias rent richting de bal. Cintra Dias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Red Bull Chile 3:1

72e minuut.
Łakomiec met een sublieme pass. Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sysio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sysio krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sysio geeft een hoge lob. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiepura zal de hoekschop nemen. Kalvos maakt een snoekduik en kopt de bal. Carauleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mantar speelt de bal door. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas passt de bal met de wreef. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos draait met de bal, schiet en ... Carauleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 35%, Red Bull Chile 65%.
Khalil Gibran - Red Bull Chile 3:1