Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chile Khalil Gibran
Machete Lasarte Tactiek Arroz_Pide2
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Michniewicz rent richting de bal. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Carauleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Stănescu met een snelle inworp. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Novalija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novalija krijgt een gele kaart. Nicolae is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheparinov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carauleanu speelt de bal door. Kiepura kopt de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 0:1

14e minuut.
Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

18e minuut.
Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu probeert naar een medespeler te passen. Stănescu kopt de bal weg. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Carauleanu bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuevas met een snelle inworp. Cheparinov met een sublieme pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Carauleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

24e minuut.
Todescato kopt de bal weg. Cintra Dias is nu in balbezit. Abdullayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cintra Dias roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cintra Dias kan niet meer verder spelen. Terraza komt het veld opgelopen. Pelcl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Todescato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov schiet op doel. Carauleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Téllez rent richting de bal. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś schiet op doel. Carauleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 0:2

32e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tranamil. Cuevas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheparinov met een snel genomen vrije trap. Dyluś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carauleanu trapt de bal weg van het doel. Mateescu kopt de bal weg. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:2

39e minuut.
Pelcl probeert naar een medespeler te passen. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić geeft een hoge lob. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Carauleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Carauleanu niet meer kan verder spelen. Sepúlveda komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nicolae met de inworp. Cheparinov speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 76%, Khalil Gibran 24%.
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:3

46e minuut.
Mirabal komt het veld opgelopen. Mantar komt het veld opgelopen. Nozicska komt het veld opgelopen. Ganusauskas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mirabal kopt de bal weg. Daar is Tranamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:4

50e minuut.
Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mirabal de bal. Mirabal schiet op doel. Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:5

52e minuut.
Setcki speelt de bal door. Cheparinov is nu in balbezit. Novalija begaat een overtreding. Novalija krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Michniewicz onderschept slim de pass. Cheparinov verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov probeert naar een medespeler te passen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:6

56e minuut.
Mateescu passt de bal met de wreef. Nozicska rent richting de bal. Nozicska met een sublieme pass. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Setcki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mirabal de bal. Michniewicz rent richting de bal. Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sepúlveda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sepúlveda met een sublieme pass. Nozicska kopt de bal weg. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal haalt uit met een fantastische trap. Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:7

64e minuut.
Cheparinov met een sublieme pass. Michniewicz is nu in balbezit. Mirabal onderschept slim de pass. Mirabal schiet op doel. Sepúlveda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:8

67e minuut.
Cheparinov probeert de bal aan de voet te houden. Michniewicz is nu in balbezit. Mirabal maakt een afschuwelijke overtreding. Mirabal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Cheparinov geeft de bal voor. Ganusauskas kopt de bal weg. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:9

71e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nozicska onderschept slim de pass. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:10

74e minuut.
Cheparinov met een sublieme pass. Alavantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavantas geeft een hoge lob. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Sepúlveda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sepúlveda bokst de bal weg.

77e minuut.
Ganusauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal zonder na te denken. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganusauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:11

80e minuut.
Mantar passt de bal zonder na te denken. Téllez rent richting de bal. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:12

90e minuut.
Nozicska rent richting de bal. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Dyluś probeert de bal met de borst te controleren. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 73%, Khalil Gibran 27%.
Red Bull Chile - Khalil Gibran 1:13