Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Esmerald FC
Ascenso442 Tactiek ggg
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Puda onderschept slim de pass. Puda geeft een hoge lob. Lorsen kopt de bal weg. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubas met de inworp. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis springt en kopt de bal. Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 1:0

14e minuut.
Daar is Vitorino de Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda is nu in balbezit. Puda geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 2:0

16e minuut.
Klausz passt de bal in één keer door. Daar is Szustecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalvatzis. Chalvatzis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klausz passt de bal zonder na te denken. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Krokowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitorino de Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Cachapoal passt de bal zonder na te denken. Lorsen rent richting de bal. Kubas geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kubas speelt de bal door. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık geeft een hoge lob. Lorsen springt en kopt de bal. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 3:0

26e minuut.
Krokowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fındık geeft de bal voor. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Fındık geeft de bal voor. Leger heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 4:0

35e minuut.
Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ucraniano speelt de bal door. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 5:0

38e minuut.
Kitsopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fındık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een lange en hoge pass. Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 6:0

43e minuut.
Vitorino de Almeida speelt de bal door. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een hoge lob. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 41%, Esmerald FC 59%.
Gex - Esmerald FC 6:0

49e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas speelt de bal door. Chalvatzis is nu in balbezit. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ucraniano heeft problemen om de bal te vangen. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındık passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lorsen de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Calvo met een harde bal richting middenveld. Krokowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kubas geeft een lange en hoge pass. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lorsen de bal. Lorsen geeft een lange en hoge pass. Calvo bokst de bal weg.

63e minuut.
Chalvatzis kopt de bal weg. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini begaat een overtreding. Arduini krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Edenharter rent richting de bal. Edenharter geeft een hoge lob. Lorsen probeert de bal met de borst te controleren. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 7:0

74e minuut.
Vitorino de Almeida geeft een hoge lob. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 8:0

77e minuut.
Kubas kopt de bal weg. Lorsen heeft problemen om de bal te vangen. Cachapoal begaat een overtreding. Lorsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubas wilt de vrije trap nemen. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szustecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 9:0

83e minuut.
Kubas passt de bal in één keer door. Vitorino de Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino de Almeida geeft een hoge lob. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Kubas speelt de bal door. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Esmerald FC 10:0

85e minuut.
Merckx passt de bal in één keer door. Romo geeft een lange en hoge pass. Szustecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chalvatzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 39%, Esmerald FC 61%.
Gex - Esmerald FC 10:0