Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Jesus es el Señor FC
Romanos12_21 Tactiek ataque arriba
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul geeft de bal voor. Ferdinand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riquelme geeft de bal voor. Clerc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Pekić de bal. Clerc is nu in balbezit. Soare begaat een overtreding. Soare krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ferdinand kopt de bal weg. Clerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clerc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guiot neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Alavantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavantas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli met de inworp. Guiot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Teixeira is nu in balbezit. Czédli is nu in balbezit. Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 63%, Jesus es el Señor FC 37%.
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 1:0

46e minuut.
Ganusauskas komt het veld opgelopen. Kalvos komt het veld opgelopen. Kiepura komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mantar passt de bal met de wreef. Kiepura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft de bal voor. Clerc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Guiot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guiot passt de bal in één keer door. Alavantas is nu in balbezit. Ferdinand onderschept slim de pass. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Setcki rent richting de bal. Setcki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Guiot met een sublieme pass. Clerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić maakt een afschuwelijke overtreding. Clerc moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Clerc kan niet meer verder spelen. Manu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganusauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 2:0

76e minuut.
Kalvos geeft een lange en hoge pass. Conserva is nu in balbezit. Mantar verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kalvos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 3:0

83e minuut.
Soare met een sublieme pass. Manu is nu in balbezit. Soare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soare krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Pekić onderschept slim de pass. Pekić geeft de bal voor. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 4:0

87e minuut.
Conserva geeft een lange en hoge pass. Pekić is nu in balbezit. Czédli begaat een overtreding. Czédli krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Machon neemt vlug de vrije trap. Teixeira rent richting de bal. Conserva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conserva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 52%, Jesus es el Señor FC 48%.
Khalil Gibran - Jesus es el Señor FC 4:0