Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Hueso FC Unión San Felipe
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Ibáñez onderschept slim de pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Paillaqueo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 58%, Unión San Felipe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Hueso FC - Unión San Felipe 0:0

47e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Rendic onderschept slim de pass. Rendic geeft een lange en hoge pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rendic rent richting de bal. Rendic speelt de bal door. Bórquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Costabal rent richting de bal. Rendic rent richting de bal. Rendic geeft een lange en hoge pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - Unión San Felipe 1:0

70e minuut.
Selman is nu in balbezit. Rendic onderschept slim de pass. Rendic passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 48%, Unión San Felipe 52%.
Al Hueso FC - Unión San Felipe 1:0