Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión San Felipe club deportivo Fernández Vial
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Rosales is nu in balbezit. Manterota onderschept slim de pass. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávalos geeft een hoge lob. Goycolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Goycolea trapt de bal weg van het doel. Guevara geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bórquez de bal onder controle te krijgen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - club deportivo Fernández Vial 0:1

42e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Merino is nu in balbezit. Merino draait met de bal, schiet en ... Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 47%, club deportivo Fernández Vial 53%.
Unión San Felipe - club deportivo Fernández Vial 0:1

52e minuut.
Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Guevara onderschept slim de pass. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Manterota rent richting de bal. Manterota haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Manterota is nu in balbezit. Selman is nu in balbezit. Manterota begaat een overtreding. Manterota krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino onderschept slim de pass. Merino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Manterota verovert de bal door een tackle van achteren. Manterota passt de bal zonder na te denken. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Goycolea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - club deportivo Fernández Vial 0:2

87e minuut.
Granic verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas is nu in balbezit. Granic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 55%, club deportivo Fernández Vial 45%.
Unión San Felipe - club deportivo Fernández Vial 0:2