Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona Chileno MordeKKaiser
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cuadros trapt de bal weg. Rojas kopt de bal weg. Arraztoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Undona rent richting de bal. Undona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Capote onderschept slim de pass. Capote geeft een lange en hoge pass. Jorquera is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría probeert naar een medespeler te passen. Cosio rent richting de bal. Cosio schiet op doel. Paal! Brandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 62%, MordeKKaiser 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona Chileno - MordeKKaiser 0:0

49e minuut.
Cuadros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosio is nu in balbezit. Cosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mozo is nu in balbezit. Cosio is nu in balbezit. Capote onderschept slim de pass. Mozo verovert de bal door een tackle van achteren. Mozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Mozo is nu in balbezit. Echeverría is nu in balbezit. Mozo is nu in balbezit. Mozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Motta rent richting de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Barros geeft een hoge lob. Jorquera is nu in balbezit. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - MordeKKaiser 0:1

77e minuut.
Echeverría geeft een lange en hoge pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselin is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bosselin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal zonder na te denken. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta onderschept slim de pass. Motta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 49%, MordeKKaiser 51%.
FC Barcelona Chileno - MordeKKaiser 0:1