Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shaktar Colo BRUT4LP0W3R
433 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 24.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Beausejour rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Munizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú onderschept slim de pass. Feliú schiet op doel. Llorente bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Arzola probeert naar een medespeler te passen. Ortega is nu in balbezit. Palma onderschept slim de pass. Huidobro is nu in balbezit. Huidobro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Munizaga is nu in balbezit. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú met een sublieme pass. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ... Llorente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
shaktar Colo - BRUT4LP0W3R 0:1

17e minuut.
Huidobro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosselin de bal. Bosselin passt de bal zonder na te denken. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 58%, BRUT4LP0W3R 42%.
shaktar Colo - BRUT4LP0W3R 0:1

47e minuut.
Bachmann is nu in balbezit. Bachmann passt de bal in één keer door. Munizaga probeert de bal aan de voet te houden. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal met de wreef. Beausejour rent richting de bal. Beausejour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shaktar Colo - BRUT4LP0W3R 1:1

55e minuut.
Debesa probeert naar een medespeler te passen. Huidobro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Debesa. Debesa krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert O`Higgins de bal onder controle te krijgen. Beausejour bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Higgins begaat een overtreding. O`Higgins krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Huidobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Huidobro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Feliú onderschept slim de pass. Feliú passt de bal in één keer door. O`Higgins probeert naar een medespeler te passen. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Palma geeft een hoge lob. O`Higgins probeert naar een medespeler te passen. Feliú rent richting de bal. Feliú schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert O`Higgins de bal onder controle te krijgen. Munizaga rent richting de bal. O`Higgins onderschept slim de pass. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 52%, BRUT4LP0W3R 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shaktar Colo - BRUT4LP0W3R 1:1