Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Alto Muro BRUT4LP0W3R
352 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Fresno is nu in balbezit. Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Feliú de bal. Feliú haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - BRUT4LP0W3R 0:1

16e minuut.
Fritis speelt de bal door. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Feliú speelt de bal door. Gijón rent richting de bal. Gijón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mosquera speelt de bal door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerra krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor. Llancán kan de bal niet met de borst controleren. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Mella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fritis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mutis de bal onder controle te krijgen. Feliú rent richting de bal. Feliú passt de bal zonder na te denken. Gijón is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani geeft een lange en hoge pass. Daar is Cristi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 56%, BRUT4LP0W3R 44%.
Real Alto Muro - BRUT4LP0W3R 0:1

70e minuut.
Alamos onderschept slim de pass. Alamos probeert naar een medespeler te passen. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Mella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Debesa rent richting de bal. Debesa geeft de bal voor. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Alamos met een sublieme pass. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bachmann kopt de bal weg. Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutis geeft de bal voor. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - BRUT4LP0W3R 0:2

90e minuut.
Llancán bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Morillo de bal. Morillo schiet op doel. Mella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - BRUT4LP0W3R 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 49%, BRUT4LP0W3R 51%.
Real Alto Muro - BRUT4LP0W3R 1:2