Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
machete united MordeKKaiser
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
Camiroaga met de inworp. Abrigo probeert naar een medespeler te passen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Echeverría de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
machete united - MordeKKaiser 1:0

28e minuut.
Barros rent richting de bal. Huinchamán is nu in balbezit. Huinchamán met een sublieme pass. Narea is nu in balbezit. Narea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Camiroaga speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal met de wreef. Narea is nu in balbezit. Narea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oliva probeert de bal aan de voet te houden. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal in één keer door. Ceredero speelt de bal door. Oliva geeft de bal voor. Paulsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een lange en hoge pass. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Paulsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob. Narea is nu in balbezit. Narea draait met de bal, schiet en ... Brandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
machete united - MordeKKaiser 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: machete united 42%, MordeKKaiser 58%.
machete united - MordeKKaiser 2:0

53e minuut.
Huinchamán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obreque komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Obreque verovert de bal door een tackle van achteren. Obreque probeert naar een medespeler te passen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrigo rent richting de bal. Abrigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva is nu in balbezit. Oliva met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Abrigo is nu in balbezit. Abrigo passt de bal in één keer door. Iturgoyen met een sublieme pass. Narea is nu in balbezit. Narea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
machete united - MordeKKaiser 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: machete united 48%, MordeKKaiser 52%.
machete united - MordeKKaiser 3:0