Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clonazepam Betar
clotiazepam Tactiek 433
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 26.5
hopeless Schieten average
solid Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kieszczyński met een sublieme pass. Mella is nu in balbezit. Pećanac met een sublieme pass. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Moraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 1:0

4e minuut.
Errázuriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Errázuriz probeert naar een medespeler te passen. Muse heeft problemen om de bal te vangen. Madarász is nu in balbezit. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Moraga bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Valentín de bal. Pećanac is nu in balbezit. Pećanac speelt de bal door. Klungelig pakt Madarász de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Valentín kopt de bal weg. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećanac maakt een afschuwelijke overtreding. Pećanac krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász passt de bal in één keer door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 19%, Betar 81%.
Clonazepam - Betar 2:0

49e minuut.
Kieszczyński met een sublieme pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pećanac kopt de bal weg. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász is nu in balbezit. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Pećanac de bal. Pećanac met een sublieme pass. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Moraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 3:0

73e minuut.
Moraga trapt de bal weg van het doel. Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal in één keer door. Madarász rent richting de bal. Madarász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 4:0

78e minuut.
Moraga met een harde bal richting middenveld. Kieszczyński kopt de bal weg. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pac probeert naar een medespeler te passen. Madarász rent richting de bal. Madarász passt de bal met de wreef. Mella heeft problemen om de bal te vangen. Mella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Osses rent richting de bal. Subiabre verovert de bal door een tackle van achteren. Subiabre passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mella de bal. Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal zonder na te denken. Kieszczyński met een sublieme pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 17%, Betar 83%.
Clonazepam - Betar 4:0