Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brisas del Mar River Potros
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Ðurković is nu in balbezit. Ðurković geeft een lange en hoge pass. Tsatsos rent richting de bal. Tsatsos haalt uit met een fantastische trap. Vainstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisas del Mar - River Potros 1:0

10e minuut.
Prats speelt de bal door. Echazu is nu in balbezit. Echazu speelt de bal door. Tsatsos rent richting de bal. Tsatsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vainstein trapt de bal weg. Castaño kopt de bal weg. Zea rent richting de bal. Zea schiet op doel. Rasmussen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cáceres passt de bal met de wreef. Zea rent richting de bal. Zea met een sublieme pass. Daar is Tsatsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsatsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Siebel geeft een hoge lob. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón geeft een lange en hoge pass. Tsatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisas del Mar - River Potros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brisas del Mar 42%, River Potros 58%.
Brisas del Mar - River Potros 2:0

68e minuut.
Echazu geeft de bal voor. Daar is Manterota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsatsos onderschept slim de pass. Tsatsos schiet op doel. Vainstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisas del Mar - River Potros 3:0

80e minuut.
Klungelig pakt Santa María de bal. Echazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Echazu passt de bal met de wreef. Tsatsos is nu in balbezit. Tsatsos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Viertal is nu in balbezit. Manterota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viertal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echazu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vainstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisas del Mar - River Potros 4:0

86e minuut.
Daar is Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zea rent richting de bal. Zea speelt de bal door. Tsatsos rent richting de bal. Tsatsos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brisas del Mar 44%, River Potros 56%.
Brisas del Mar - River Potros 4:0