Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Renca Sporting
352 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.8 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Ballai rent richting de bal. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete speelt de bal door. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ballai verovert de bal door een tackle van achteren. Ballai passt de bal in één keer door. Özmerter heeft problemen om de bal te vangen. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Renca Sporting 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Huinchamán de bal. Huinchamán passt de bal in één keer door. Vidaurren is nu in balbezit. Vidaurren schiet op doel. Dueñas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özmerter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özmerter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Covaci kopt de bal weg. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Covaci met de inworp. Özmerter geeft een hoge lob. Dabrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ballai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Renca Sporting 0:2

24e minuut.
Daar is Suomenkylä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Ballai rent richting de bal. Ballai heeft problemen om de bal te vangen. Ballai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Minowa geeft de bal voor. Villarroel kopt de bal weg. Bulnes heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes onderschept slim de pass. Bulnes geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidaurren de bal. Vidaurren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Minowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballai is nu in balbezit. Ballai geeft een lange en hoge pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel. Dabrowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 59%, Renca Sporting 41%.
Lear Kingdom FC - Renca Sporting 0:2

47e minuut.
Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Covaci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ballai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai speelt de bal door. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ballai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Nunno komt het veld opgelopen. Minowa met de inworp. Di Nunno rent richting de bal. Di Nunno geeft een hoge lob. Dabrowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Covaci rent richting de bal. Covaci met een sublieme pass. Özmerter speelt de bal door. Daar is Di Nunno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nunno haalt uit met een fantastische trap. Dabrowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete speelt de bal door. Di Nunno rent richting de bal. Di Nunno schiet op doel. Dabrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Renca Sporting 0:3

72e minuut.
Suomenkylä passt de bal zonder na te denken. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete met een sublieme pass. Klungelig pakt Özmerter de bal. Özmerter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Di Nunno rent richting de bal. Di Nunno geeft een hoge lob. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Girollet geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Carcalete de bal onder controle te krijgen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Fisher probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minowa speelt de bal door. Di Nunno is nu in balbezit. Di Nunno probeert naar een medespeler te passen. Özmerter rent richting de bal. Özmerter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 71%, Renca Sporting 29%.
Lear Kingdom FC - Renca Sporting 0:3