Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Araña Maquina Avalancha Original
352 Tactiek Gatita Polaca 10
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Ala-Aho kopt de bal weg. Aparicio probeert de bal met de borst te controleren. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Parraguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Barosanu speelt de bal door. Ala-Aho probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier geeft een lange en hoge pass. Bădiţă kopt de bal weg. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Parraguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ala-Aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala-Aho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villarroel de bal. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Corona trapt de bal weg. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu geeft een hoge lob. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Dueñas de bal. Ouadah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parraguez de bal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Corona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczywek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 65%, Araña Maquina Avalancha Original 35%.
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:1

48e minuut.
Łuczywek onderschept slim de pass. Łuczywek speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ala-Aho passt de bal zonder na te denken. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś geeft de bal voor. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek schiet op doel. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Clavier speelt de bal door. Parraguez heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:2

65e minuut.
Dheedene geeft de bal voor. Łuczywek kopt de bal weg. Bădiţă probeert de bal aan de voet te houden. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:3

71e minuut.
Doeltrap. Cusano komt het veld opgelopen. Corona trapt de bal weg. Bulnes rent richting de bal. Bulnes passt de bal met de wreef. Girollet rent richting de bal. Girollet geeft de bal voor. Cusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Labbé speelt de bal door. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarroel. Bădiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Barosanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Łuczywek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczywek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:4

80e minuut.
Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă speelt de bal door. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier passt de bal in één keer door. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Clavier verovert de bal door een tackle van achteren. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 58%, Araña Maquina Avalancha Original 42%.
Lear Kingdom FC - Araña Maquina Avalancha Original 0:6