Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jordan fc Santa Sasha
Normal Tactiek 352 Ofensivo
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 30.7
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Daar is Brandino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandino met een sublieme pass. Oroz met een sublieme pass. Klungelig pakt Novoa de bal. Novoa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Novoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Rosa komt het veld opgelopen.

19e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Santa Sasha 0:1

23e minuut.
Andino passt de bal zonder na te denken. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Luarte kopt de bal weg. Daar is Forlán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jordan fc 75%, Santa Sasha 25%.
Jordan fc - Santa Sasha 0:1

49e minuut.
Forlán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bianchi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mackenna met een harde bal richting middenveld. Oroz kopt de bal weg. Barraza probeert de bal aan de voet te houden. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. Mackenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandino probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandino rent richting de bal. Brandino haalt uit met een fantastische trap. Mackenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Santa Sasha 0:2

63e minuut.
Luarte rent richting de bal. Luarte passt de bal zonder na te denken. Brandino speelt de bal door. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jordan fc - Santa Sasha 0:3

73e minuut.
Barraza heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba rent richting de bal. Brandino onderschept slim de pass. Brandino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Quirch met de inworp. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jordan fc 73%, Santa Sasha 27%.
Jordan fc - Santa Sasha 0:3