Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Rojos FC Uka-uka
433 Tactiek guayaba
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 23.1
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Fáundez de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renwick met de inworp. Juzala rent richting de bal. Juzala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Medel onderschept slim de pass. Belej onderschept slim de pass. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Uka-uka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 34%, Uka-uka 66%.
Halcones Rojos FC - Uka-uka 1:0

50e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardel verovert de bal door een tackle van achteren. Tardel met een sublieme pass. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie schiet op doel. Valle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Uka-uka 2:0

60e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz geeft de bal voor. Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba geeft een hoge lob. Belej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ivens geeft de bal voor. Belej rent richting de bal. Belej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juzala de bal. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Uka-uka 3:0

81e minuut.
Fáundez probeert naar een medespeler te passen. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens passt de bal zonder na te denken. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie schiet op doel. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 36%, Uka-uka 64%.
Halcones Rojos FC - Uka-uka 3:0