Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTOR FC Santa Sasha
442 Tactiek 352 Ofensivo
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Monsálvez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quirch met de inworp. Novoa is nu in balbezit. Novoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. Verdugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:1

6e minuut.
Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Brandino is nu in balbezit. Brandino speelt de bal door. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa schiet op doel. Verdugo bokst de bal weg.

8e minuut.
Quirch geeft een hoge lob. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:2

14e minuut.
Repiso speelt de bal door. Oroz speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Brandino rent richting de bal. Brandino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:3

17e minuut.
Quirch met de inworp. Novoa is nu in balbezit. Novoa passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Brandino is nu in balbezit. Brandino passt de bal in één keer door. Novoa is nu in balbezit. Novoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Verdugo met een harde bal richting middenveld. Quirch kopt de bal weg. Novoa rent richting de bal. Novoa geeft een hoge lob. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:4

25e minuut.
Monsálvez geeft de bal voor. Inworp. Quirch met de inworp. Novoa is nu in balbezit. Novoa haalt uit met een fantastische trap. Verdugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Oroz is nu in balbezit. Oroz geeft de bal voor. Novoa kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Montaldo geeft een hoge lob. Giraldo kopt de bal weg. Brandino met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Novoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandino passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Andino passt de bal zonder na te denken. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Camiroaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 74%, Santa Sasha 26%.
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:4

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Narea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Montaldo is nu in balbezit. Montaldo geeft een hoge lob. Baills probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Inworp. Quirch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oviedo probeert de bal aan de voet te houden. Brandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandino passt de bal met de wreef. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa draait met de bal, schiet en ... Verdugo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTOR FC 75%, Santa Sasha 25%.
RAPTOR FC - Santa Sasha 0:5