Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombs Away egans fc
Yunque532 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Carrizo passt de bal met de wreef. Girollet is nu in balbezit. Girollet passt de bal in één keer door. Noguera rent richting de bal. Noguera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Santander geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cieślar met een snelle inworp. Saa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Girollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feito zal de hoekschop nemen. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo passt de bal in één keer door. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Parejro met de inworp. Feito is nu in balbezit. Vidaurren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidaurren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 49%, egans fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombs Away - egans fc 0:0

50e minuut.
Olave speelt de bal door. Bencomo rent richting de bal. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - egans fc 0:1

79e minuut.
Daar is Girollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco speelt de bal door. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 39%, egans fc 61%.
Bombs Away - egans fc 0:1