Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes San Martín Messianikos F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 23.2
waardeloos Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Medel heeft problemen om de bal te vangen. Noguera rent richting de bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Medel is nu in balbezit. Medel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Mesa de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Lavanderos geeft de bal voor. Sande kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lavanderos neemt de hoekschop. Villaseñor springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa geeft een lange en hoge pass. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Medel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Muzzio is nu in balbezit. Villaseñor rent richting de bal. Muzzio is nu in balbezit. Muzzio haalt uit met een fantastische trap. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 0:1

32e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit. Mackenna verovert de bal door een tackle van achteren. Muzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Haussmann kopt de bal weg. Villaseñor rent richting de bal. Villaseñor geeft een hoge lob. Sande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muzzio rent richting de bal. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzzio. Canales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Canales kan niet meer verder spelen. Bórquez komt het veld opgelopen. Barrientos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanderos geeft de bal voor. Gaete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tudor is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudor met een snelle inworp. Villaseñor is nu in balbezit. Villaseñor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 54%, Messianikos F.C. 46%.
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 0:2

58e minuut.
Mackenna is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft de bal voor. Medel bereikt de bal nog maar net als eerste. Medel haalt uit met een fantastische trap. Gaete bokst de bal weg.

63e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mackenna met een snelle inworp. Villaseñor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaseñor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Bórquez heeft problemen om de bal te vangen. Villaseñor onderschept slim de pass. Villaseñor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medel rent richting de bal. Medel schiet op doel. Gaete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 46%, Messianikos F.C. 54%.
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 1:2