Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La cotorrisa fc Dark Light
532 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Millar onderschept slim de pass. Ripeño rent richting de bal. Millar speelt de bal door. Narbona is nu in balbezit. Narbona draait met de bal, schiet en ... Goycolea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Corvalán passt de bal in één keer door. Narbona is nu in balbezit. Narbona passt de bal met de wreef. Ripeño is nu in balbezit. Ripeño schiet op doel. Goycolea bokst de bal weg.

17e minuut.
Samudio geeft een lange en hoge pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Balvontín begaat een overtreding. Balvontín krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Castellón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millar. Castellón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balvontín zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Di Gregorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Gregorio schiet op doel. Lastra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La cotorrisa fc - Dark Light 0:1

29e minuut.
Di Gregorio haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Lastra trapt de bal weg van het doel. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La cotorrisa fc - Dark Light 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La cotorrisa fc 52%, Dark Light 48%.
La cotorrisa fc - Dark Light 0:2

49e minuut.
Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Narbona rent richting de bal. Narbona passt de bal zonder na te denken. Ripeño is nu in balbezit. Ripeño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La cotorrisa fc - Dark Light 1:2

54e minuut.
Acuña onderschept slim de pass. Acuña geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nielsen de bal. Ripeño is nu in balbezit. Ripeño draait met de bal, schiet en ... Goycolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La cotorrisa fc - Dark Light 2:2

55e minuut.
Valle speelt de bal door. Terzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanca verovert de bal door een tackle van achteren. Huanca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La cotorrisa fc - Dark Light 2:3

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Everlein met een snelle inworp. Millar speelt de bal door. Acuña geeft de bal voor. Narbona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Castellón met een snelle inworp. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een lange en hoge pass. Balvontín rent richting de bal. Balvontín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Castellón geeft de bal voor. Samudio kopt de bal weg. Corvalán rent richting de bal. Corvalán geeft de bal voor. Valle kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valle passt de bal met de wreef. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La cotorrisa fc 40%, Dark Light 60%.
La cotorrisa fc - Dark Light 2:3