Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDA Baquedano 1991 Club de Deportes San Martín
Caro Kan Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 21.2
goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sordet met de inworp. Materzok geeft de bal voor. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ondrůšek met een snelle inworp. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Canales zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Canales naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Sordet passt de bal zonder na te denken. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok geeft de bal voor. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Materzok kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendizábal de bal. Ondrůšek met een sublieme pass. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Materzok kopt de bal weg. Ondrůšek heeft problemen om de bal te vangen. Ondrůšek passt de bal met de wreef. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik geeft een lange en hoge pass. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 1:0

24e minuut.
Hana geeft een lange en hoge pass. Llorente rent richting de bal. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mesa controleert de bal met de borst. Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 2:0

30e minuut.
Száva onderschept slim de pass. Száva speelt de bal door. Sordet rent richting de bal. Sordet geeft een hoge lob. Vişinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 3:0

34e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Materzok kopt de bal weg. Sordet heeft problemen om de bal te vangen. Sordet met een sublieme pass. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Speri met een sublieme pass. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik met een sublieme pass. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 4:0

45e minuut.
Yollu met een sublieme pass. Ondrůšek speelt de bal door. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Llorente probeert de bal aan de voet te houden. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 24%, Club de Deportes San Martín 76%.
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 5:0

46e minuut.
Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet geeft een lange en hoge pass. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vişinoiu kopt de bal weg. Yollu rent richting de bal. Yollu passt de bal met de wreef. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 6:0

50e minuut.
Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek passt de bal in één keer door. Kopernik probeert naar een medespeler te passen. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Vişinoiu de bal onder controle te krijgen. Yollu rent richting de bal. Yollu geeft de bal voor. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 7:0

53e minuut.
Mesa kan de bal niet met de borst controleren. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet passt de bal in één keer door. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik passt de bal met de wreef. Vişinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... Beltrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 8:0

60e minuut.
Materzok probeert naar een medespeler te passen. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik speelt de bal door. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 9:0

62e minuut.
Krukowiecki geeft de bal voor. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik speelt de bal door. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Lavanderos de bal. Sordet rent richting de bal. Sordet geeft een hoge lob. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 10:0

65e minuut.
Krukowiecki geeft de bal voor. Materzok geeft een hoge lob. Vişinoiu rent richting de bal. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ondrůšek speelt de bal door. Klungelig pakt Kopernik de bal. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek geeft een lange en hoge pass. Vişinoiu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mesa rent richting de bal. Materzok onderschept slim de pass. Materzok geeft een lange en hoge pass. Vişinoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Beltrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik met een sublieme pass. Bertin verovert de bal door een tackle van achteren. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopernik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kopernik geeft de bal voor. Bertin heeft problemen om de bal te vangen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 11:0

82e minuut.
Sordet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Materzok kan de bal niet met de borst controleren. Materzok geeft de bal voor. Vişinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 12:0

84e minuut.
Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu geeft een hoge lob. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek geeft de bal voor. Vişinoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 14%, Club de Deportes San Martín 86%.
CDA Baquedano 1991 - Club de Deportes San Martín 13:0