Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conti Unido La cotorrisa fc
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Roth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ortúzar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Cienfuegos is nu in balbezit. Ripeño verovert de bal door een tackle van achteren. Ripeño speelt de bal door. Narbona is nu in balbezit. Narbona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - La cotorrisa fc 0:1

35e minuut.
Ñanculeo onderschept slim de pass. Ñanculeo geeft een lange en hoge pass. Astengo kopt de bal weg. Daar is Roth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roth haalt uit met een fantastische trap. Lastra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conti Unido 56%, La cotorrisa fc 44%.
Conti Unido - La cotorrisa fc 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Cienfuegos de bal. López rent richting de bal. Everlein probeert naar een medespeler te passen. Ripeño is nu in balbezit. Ripeño passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Narbona is nu in balbezit. Cid geeft een lange en hoge pass. Terzán is nu in balbezit. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth draait met de bal, schiet en ... Lastra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conti Unido - La cotorrisa fc 1:1

60e minuut.
Samudio rent richting de bal. Samudio geeft een hoge lob. Robles kopt de bal weg. Terzán is nu in balbezit. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Roth is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Roth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conti Unido - La cotorrisa fc 2:1

63e minuut.
Everlein geeft de bal voor. Narbona kopt de bal weg. Insulza rent richting de bal. Narbona verovert de bal door een tackle van achteren. Narbona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal in één keer door. Beltrán rent richting de bal. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Roth springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conti Unido 52%, La cotorrisa fc 48%.
Conti Unido - La cotorrisa fc 2:1