Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messianikos F.C. RealHastaMorir
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Martí passt de bal met de wreef. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada passt de bal in één keer door. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaseñor is nu in balbezit. Villaseñor passt de bal in één keer door. Muzzio rent richting de bal. Muzzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:0

5e minuut.
Cordero rent richting de bal. Delgado begaat een overtreding. Cordero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araneda met een snel genomen vrije trap. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ... Gaete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:1

24e minuut.
Omar geeft een hoge lob. Inworp. Mackenna met de inworp. Villaseñor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaseñor geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 2:1

35e minuut.
Velez rent richting de bal. Villaseñor verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araneda. Araneda krijgt een gele kaart. Villaseñor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villaseñor kan niet meer verder spelen. Montecinos komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gaete probeert naar een medespeler te passen. Tudor rent richting de bal. Tudor passt de bal met de wreef. Muzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 58%, RealHastaMorir 42%.
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 2:1

46e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzzio is nu in balbezit. Muzzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 3:1

53e minuut.
Cordero rent richting de bal. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Gaete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 3:2

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierra met een harde bal richting middenveld. Araneda kopt de bal weg. Martí is nu in balbezit. Martí schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Montecinos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tudor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaza met een sublieme pass. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 40%, RealHastaMorir 60%.
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 3:2