Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda Sport Real Santiago F.C.
Normal Tactiek La Guerrera
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 35.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Mutis is nu in balbezit. Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Klauss met een sublieme pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Van Kampen geeft een hoge lob. Arcos rent richting de bal. Arcos met een sublieme pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:1

18e minuut.
Mutis geeft een lange en hoge pass. Allella is nu in balbezit. Allella met een sublieme pass. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:2

23e minuut.
Vivanco onderschept slim de pass. Vivanco geeft de bal voor. Allella rent richting de bal. Allella geeft de bal voor. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:3

24e minuut.
Allella verovert de bal door een tackle van achteren. Allella speelt de bal door. Marci geeft een lange en hoge pass. Jussila rent richting de bal. Jussila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aguad met een harde bal richting middenveld. Mutis kopt de bal weg. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mutis speelt de bal door. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:4

29e minuut.
Jussila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opazo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Arcos heeft problemen om de bal te vangen. Klauss is nu in balbezit. Klauss passt de bal in één keer door. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mutis passt de bal zonder na te denken. Daar is Opazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opazo speelt de bal door. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ... Aguad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda Sport 64%, Real Santiago F.C. 36%.
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:4

52e minuut.
Klauss rent richting de bal. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Van Kampen geeft een hoge lob. Arcos is nu in balbezit. Arcos passt de bal met de wreef. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Opazo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado begaat een overtreding. Opazo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutis wilt de vrije trap nemen. Arcos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mutis onderschept slim de pass. Mutis geeft een hoge lob. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Retamal met een snelle inworp. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco passt de bal in één keer door. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda Sport 70%, Real Santiago F.C. 30%.
Drogheda Sport - Real Santiago F.C. 0:4