Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PerrasKawaii bellota fc
Attack Tactiek normal v1
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 34.4
good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Maróti verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso met een sublieme pass. Cocoloş speelt de bal door. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maróti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domenech komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Merino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre is nu in balbezit. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Viil is nu in balbezit. Carapeto maakt een afschuwelijke overtreding. Carapeto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Viil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tatarėlis probeert de bal met de borst te controleren. Mormocea rent richting de bal. Mormocea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - bellota fc 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Cocoloş de bal. Cocoloş speelt de bal door. Mormocea rent richting de bal. Mormocea haalt uit met een fantastische trap. Kudlay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - bellota fc 2:0

42e minuut.
Daar is Steczowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viil verovert de bal door een tackle van achteren. Viil passt de bal in één keer door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerrasKawaii 37%, bellota fc 63%.
PerrasKawaii - bellota fc 2:0

58e minuut.
Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tatarėlis de bal. Viil is nu in balbezit. Viil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tatarėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarėlis speelt de bal door. Carapeto rent richting de bal. Viil verovert de bal door een tackle van achteren. Viil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Viil de bal onder controle te krijgen. Carapeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapeto passt de bal zonder na te denken. Beramendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beramendi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş met een sublieme pass. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - bellota fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerrasKawaii 38%, bellota fc 62%.
PerrasKawaii - bellota fc 3:0