Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solo Futbol Gary Medel FC
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 19
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Espejo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huerta met de inworp. Paillaqueo rent richting de bal. Paillaqueo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal met de wreef. Quinta is nu in balbezit. Quinta haalt uit met een fantastische trap. Campino bokst de bal weg. Klungelig pakt Cox de bal. Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cox heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Infante neemt de hoekschop. Campino bokst de bal weg.

25e minuut.
Infante speelt de bal door. Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya is nu in balbezit. Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 54%, Gary Medel FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solo Futbol - Gary Medel FC 0:0

47e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Quilodrán begaat een overtreding. Quilodrán krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Quilodrán passt de bal zonder na te denken. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft de bal voor. Quilodrán is nu in balbezit. Quilodrán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Saba geeft een hoge lob. Quilodrán kopt de bal weg. Véliz rent richting de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Quilodrán rent richting de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Espejo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huerta zal de hoekschop nemen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Infante met een snelle inworp. Quinta is nu in balbezit. Quinta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Padilla geeft een hoge lob. Cox is nu in balbezit. Cox geeft een lange en hoge pass. Paillaqueo is nu in balbezit. Paillaqueo haalt uit met een fantastische trap. Navia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balboa is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - Gary Medel FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 46%, Gary Medel FC 54%.
Solo Futbol - Gary Medel FC 1:0