Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PerrasKawaii Gary Medel FC
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Viil is nu in balbezit. Brizuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retamal met een snel genomen vrije trap. Espejo kopt de bal weg. Navia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek speelt de bal door. Viil is nu in balbezit. Viil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Aizen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cardoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pęchecki komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een hoge lob. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. Espejo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa geeft de bal voor. Inworp. Cocoloş met een snelle inworp. Jurek met een sublieme pass. Navia bokst de bal weg.

17e minuut.
Jurek geeft de bal voor. Riquelme probeert de bal met de borst te controleren. Viil bereikt de bal nog maar net als eerste. Viil draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Viil passt de bal in één keer door. Balboa heeft problemen om de bal te vangen. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Viil is nu in balbezit. Viil schiet op doel. Pęchecki controleert de bal met de borst. Balboa rent richting de bal. Pęchecki onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - Gary Medel FC 1:0

31e minuut.
Viil is nu in balbezit. Brizuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - Gary Medel FC 2:0

32e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Viil onderschept slim de pass. Riquelme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riquelme krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal in één keer door. Jurek rent richting de bal. Viil rent richting de bal. Viil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prowanda heeft problemen om de bal te vangen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merino. Moya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moya kan niet meer verder spelen. Massú komt het veld opgelopen. Quinta komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aizen trapt de bal weg. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sepúlveda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Amenábar rent richting de bal. Amenábar geeft de bal voor. Cocoloş geeft een hoge lob. Viil krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki draait met de bal, schiet en ... Navia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pęchecki onderschept slim de pass. Pęchecki passt de bal met de wreef. Rebolledo rent richting de bal. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. Navia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Amenábar controleert de bal met de borst. Retamal probeert naar een medespeler te passen. Riquelme rent richting de bal. Viil verovert de bal door een tackle van achteren. Viil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerrasKawaii 25%, Gary Medel FC 75%.
PerrasKawaii - Gary Medel FC 2:0

55e minuut.
Balboa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocoloş met de inworp. Viil heeft problemen om de bal te vangen. Viil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cocoloş kopt de bal weg. Viil rent richting de bal. Riquelme rent richting de bal. Viil onderschept slim de pass. Viil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jurek passt de bal met de wreef. Balboa rent richting de bal. Viil onderschept slim de pass. Viil draait met de bal, schiet en ... Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - Gary Medel FC 3:0

63e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft een hoge lob. Viil rent richting de bal. Viil schiet op doel. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - Gary Medel FC 4:0

71e minuut.
Albano rent richting de bal. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Jurek rent richting de bal. Viil is nu in balbezit. Viil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PerrasKawaii - Gary Medel FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerrasKawaii 30%, Gary Medel FC 70%.
PerrasKawaii - Gary Medel FC 5:0