Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gary Medel FC Drogheda Sport
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 36.3
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Carrera geeft een lange en hoge pass. Brizuela probeert de bal met de borst te controleren. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balboa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Docan met een sublieme pass. Pavlinský rent richting de bal. Pavlinský speelt de bal door. Trushkevich rent richting de bal. Trushkevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Quinta kopt de bal weg. Sidea probeert de bal met de borst te controleren. Amenábar bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pavlinský passt de bal zonder na te denken. Sepúlveda rent richting de bal. Trushkevich begaat een overtreding. Trushkevich krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Trushkevich onderschept slim de pass. Trushkevich probeert naar een medespeler te passen. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:1

26e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Balboa rent richting de bal. Pavlinský onderschept slim de pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:2

32e minuut.
Pavlinský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valderrama de bal. Valderrama passt de bal met de wreef. Trushkevich is nu in balbezit. Trushkevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:3

33e minuut.
Espejo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera met de inworp. Pavlinský is nu in balbezit. Pavlinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gary Medel FC 64%, Drogheda Sport 36%.
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:4

60e minuut.
Sidea met een sublieme pass. Espejo is nu in balbezit. Trushkevich onderschept slim de pass. Trushkevich draait met de bal, schiet en ... Navia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Valderrama onderschept slim de pass. Pavlinský rent richting de bal. Pavlinský probeert naar een medespeler te passen. Trushkevich is nu in balbezit. Trushkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:5

82e minuut.
Orellana passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Quinta de bal onder controle te krijgen. Sidea is nu in balbezit. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pavlinský onderschept slim de pass. Pavlinský passt de bal met de wreef. Daar is Trushkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trushkevich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:6

87e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Pavlinský met een sublieme pass. Trushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Trushkevich schiet op doel. Espejo probeert de bal aan de voet te houden. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Balboa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavlinský controleert de bal met de borst. Pavlinský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pavlinský is nu in balbezit. Pavlinský geeft de bal voor. Klungelig pakt Valderrama de bal. Trushkevich rent richting de bal. Trushkevich haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Domínguez met de inworp. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Brizuela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gary Medel FC 80%, Drogheda Sport 20%.
Gary Medel FC - Drogheda Sport 0:6