Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solo Futbol deportivo batuco
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Huber passt de bal in één keer door. Huentemilla is nu in balbezit. Huentemilla speelt de bal door. Pinedo rent richting de bal. Pinedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Brandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Schiapachasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara onderschept slim de pass. Vergara schiet op doel. Brandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - deportivo batuco 1:0

19e minuut.
Padilla geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Schiapachasse de bal. Vergara rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - deportivo batuco 2:0

20e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... Brandi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - deportivo batuco 3:0

22e minuut.
Debesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez met een sublieme pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Brandi bokst de bal weg.

23e minuut.
Riveros met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft de bal voor. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Segura is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Brandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - deportivo batuco 4:0

31e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz is nu in balbezit. Met opzet legt Cruz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cruz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cruz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 24%, deportivo batuco 76%.
Solo Futbol - deportivo batuco 4:0

47e minuut.
Véliz met de inworp. Saba met een sublieme pass. Segura speelt de bal door. Schiapachasse heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Brandi met een harde bal richting middenveld. Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Huentemilla rent richting de bal. Huentemilla passt de bal in één keer door. Pinedo rent richting de bal. Pinedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Huber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Riveros rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Saba rent richting de bal. Saba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solo Futbol - deportivo batuco 5:0

76e minuut.
Véliz geeft een lange en hoge pass. Jiménez kopt de bal weg. Schiapachasse is nu in balbezit. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solo Futbol 36%, deportivo batuco 64%.
Solo Futbol - deportivo batuco 5:0