Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackcat somos pocos
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Piñera rent richting de bal. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackenna met de inworp. Flández is nu in balbezit. Flández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piñera rent richting de bal. Juglar is nu in balbezit. Siebert rent richting de bal. Piñera is nu in balbezit. Piñera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackcat - somos pocos 1:0

34e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. Inworp. Riesco met de inworp. Flández is nu in balbezit. Flández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lastra trapt de bal weg. Barriga kopt de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackcat 63%, somos pocos 37%.
Blackcat - somos pocos 1:0

46e minuut.
Juglar geeft een lange en hoge pass. Riesco heeft problemen om de bal te vangen. Labbé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Labbé krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Juglar rent richting de bal. Siebert rent richting de bal. Siebert passt de bal met de wreef. Piñera rent richting de bal. Piñera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Piñera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huilcamán komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Seguel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mackenna. Mackenna krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mackenna geeft een hoge lob. Huilcamán is nu in balbezit. Siebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebert draait met de bal, schiet en ... Marchant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackcat - somos pocos 2:0

86e minuut.
Varas passt de bal met de wreef. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Siebert rent richting de bal. Siebert haalt uit met een fantastische trap. Marchant probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Montealegre speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackcat 41%, somos pocos 59%.
Blackcat - somos pocos 2:0