Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV FC Avance Carvallo
R Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Sotomayor probeert de bal aan de voet te houden. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Conserva bereikt de bal nog maar net als eerste. Conserva passt de bal in één keer door. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto met een sublieme pass. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Huinca met een harde bal richting middenveld. Lorenzini kopt de bal weg. Arabide rent richting de bal. Arabide schiet op doel. Huinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabezón heeft problemen om de bal te vangen. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 2:0

35e minuut.
Inworp. Conserva met een snelle inworp. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roco de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Conserva is nu in balbezit. Conserva geeft de bal voor. Roco bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto onderschept slim de pass. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... Huinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arabide rent richting de bal. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 3:0

40e minuut.
Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briceño krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Conserva bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conserva onderschept slim de pass. Conserva geeft de bal voor. Arabide maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Farías de bal. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto passt de bal zonder na te denken. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 25%, Avance Carvallo 75%.
TSV FC - Avance Carvallo 4:0

49e minuut.
Conserva passt de bal met de wreef. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice passt de bal in één keer door. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 5:0

52e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales speelt de bal door. Sagáth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 6:0

62e minuut.
Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone passt de bal in één keer door. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 6:1

68e minuut.
Sagáth controleert de bal met de borst. Farías rent richting de bal. Sagáth onderschept slim de pass. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini met een sublieme pass. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 7:1

79e minuut.
Lamatrice is nu in balbezit. Conserva is nu in balbezit. Conserva passt de bal in één keer door. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Avance Carvallo 8:1

84e minuut.
Wuyts rent richting de bal. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini passt de bal met de wreef. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conserva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buonaiuto speelt de bal door. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini geeft een hoge lob. Huinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 16%, Avance Carvallo 84%.
TSV FC - Avance Carvallo 8:1