Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD Viejos Estandartes
Attack Tactiek 442 Primera
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 34
solid Schieten good
average Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Pastore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernacki de bal. Bernacki speelt de bal door. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 1:0

17e minuut.
Balloni is nu in balbezit. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni is nu in balbezit. Balloni draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Flohbach speelt de bal door. Daar is Balloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabatino rent richting de bal. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Negrón bokst de bal weg.

27e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. Vidaurren heeft problemen om de bal te vangen. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb geeft een hoge lob. Negrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negrón met een sublieme pass. Flohbach kopt de bal weg. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 2:0

34e minuut.
Vidaurren onderschept slim de pass. Vidaurren speelt de bal door. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma schiet op doel. Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 2:1

37e minuut.
Flohbach speelt de bal door. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni speelt de bal door. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 30%, Viejos Estandartes 70%.
Grimm CD - Viejos Estandartes 2:1

53e minuut.
Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni verovert de bal door een tackle van achteren. Balloni passt de bal met de wreef. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabatino rent richting de bal. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 3:1

61e minuut.
Pastore rent richting de bal. Pastore geeft een lange en hoge pass. Marysek is nu in balbezit. Marysek geeft een hoge lob. Sabatino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Şerb passt de bal zonder na te denken. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino verovert de bal door een tackle van achteren. Sabatino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Honorato kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinedo de bal. Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Honorato speelt de bal door. Urzúa is nu in balbezit. Urzúa speelt de bal door. Klungelig pakt Ledezma de bal. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ropa geeft de bal voor. Marysek geeft de bal voor. Balloni probeert de bal aan de voet te houden. Şerb is nu in balbezit. Şerb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shapira zal de hoekschop nemen. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel. Negrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 4:1

76e minuut.
Shapira geeft een lange en hoge pass. Marysek rent richting de bal. Marysek passt de bal in één keer door. Şerb rent richting de bal. Şerb schiet op doel. Negrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Viejos Estandartes 5:1

79e minuut.
Luarte geeft de bal voor. Cornejo is nu in balbezit. Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 32%, Viejos Estandartes 68%.
Grimm CD - Viejos Estandartes 5:1