Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD colocolo91
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Balloni heeft problemen om de bal te vangen. Elgueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni onderschept slim de pass. Balloni geeft een lange en hoge pass. Shapira geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Flohbach verovert de bal door een tackle van achteren. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni passt de bal met de wreef. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 1:0

11e minuut.
Flohbach onderschept slim de pass. Flohbach geeft een hoge lob. Sabatino kopt de bal weg. Shapira rent richting de bal. Shapira haalt uit met een fantastische trap. Angosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bernacki passt de bal zonder na te denken. Balloni rent richting de bal. Balloni speelt de bal door. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 2:0

20e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki met een sublieme pass. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb haalt uit met een fantastische trap. Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Balloni rent richting de bal. Balloni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fontaine de bal onder controle te krijgen. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shapira passt de bal met de wreef. Balloni is nu in balbezit. Balloni passt de bal zonder na te denken. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Guinolé rent richting de bal. Guinolé passt de bal in één keer door. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino haalt uit met een fantastische trap. Angosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 3:0

34e minuut.
Bernacki kopt de bal weg. Şerb probeert de bal met de borst te controleren. Balloni speelt de bal door. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Zárate rent richting de bal. Şerb onderschept slim de pass. Şerb schiet op doel. Angosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 4:0

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Flamand niet meer kan verder spelen. Forbes komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Balloni passt de bal in één keer door. Şerb rent richting de bal. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 32%, colocolo91 68%.
Grimm CD - colocolo91 5:0

46e minuut.
Flohbach met de inworp. Bernacki rent richting de bal. Bernacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sabatino de bal. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Conde met een sublieme pass. Marysek met een sublieme pass. Daar is Sabatino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni is nu in balbezit. Balloni haalt uit met een fantastische trap. Angosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Flohbach speelt de bal door. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft de bal voor. Pastel rent richting de bal. Pastel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pastore speelt de bal door. Balloni probeert naar een medespeler te passen. Sabatino rent richting de bal. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 6:0

57e minuut.
Flohbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Almarza de bal. Balloni probeert naar een medespeler te passen. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 7:0

61e minuut.
Sabatino is nu in balbezit. Fontaine rent richting de bal. Sabatino onderschept slim de pass. Sabatino haalt uit met een fantastische trap. Angosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balloni kan de bal niet met de borst controleren. Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balloni is nu in balbezit. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 8:0

63e minuut.
Şerb geeft een lange en hoge pass. Daar is Shapira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino haalt uit met een fantastische trap. Angosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 9:0

64e minuut.
Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino verovert de bal door een tackle van achteren. Balloni rent richting de bal. Balloni draait met de bal, schiet en ... Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Marysek passt de bal met de wreef. Şerb is nu in balbezit. Şerb passt de bal in één keer door. Shapira rent richting de bal. Shapira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zárate probeert de bal met de borst te controleren. Şerb rent richting de bal. Şerb passt de bal zonder na te denken. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bernacki geeft de bal voor. Shapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel. Angosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - colocolo91 10:0

79e minuut.
Inworp. Shapira met een snelle inworp. Bernacki probeert naar een medespeler te passen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Şerb passt de bal zonder na te denken. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Marysek probeert naar een medespeler te passen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sabatino de bal. Sabatino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 12%, colocolo91 88%.
Grimm CD - colocolo91 10:0