Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD puerto montt
Attack Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Bilbao rent richting de bal. Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Bilbao is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şerb geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Balloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Balloni rent richting de bal. Balloni probeert naar een medespeler te passen. Bilbao is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Balloni kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilbao de bal. Cametá rent richting de bal. Cametá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 1:0

13e minuut.
Vega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şerb met de inworp. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marysek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Correa de bal. Cametá is nu in balbezit. Cametá haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 2:0

27e minuut.
Gava kopt de bal weg. Balloni rent richting de bal. Balloni passt de bal met de wreef. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Balloni probeert naar een medespeler te passen. Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gava onderschept slim de pass. Gava speelt de bal door. Cametá is nu in balbezit. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 17%, puerto montt 83%.
Grimm CD - puerto montt 3:0

46e minuut.
Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 4:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sabatino komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava probeert naar een medespeler te passen. Cametá is nu in balbezit. Cametá schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cametá passt de bal in één keer door. Gava rent richting de bal. Gava passt de bal met de wreef. Sabatino rent richting de bal. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabatino rent richting de bal. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 5:0

59e minuut.
Quilaqueo speelt de bal door. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vega de bal. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 6:0

62e minuut.
Klungelig pakt Gava de bal. Gava passt de bal met de wreef. Sabatino rent richting de bal. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 7:0

63e minuut.
Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava speelt de bal door. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Labarca heeft problemen om de bal te vangen. Cametá is nu in balbezit. Cametá geeft een hoge lob. Sabatino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 8:0

65e minuut.
Cametá raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falante komt het veld opgelopen. Toche komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sabatino is nu in balbezit. Sabatino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marysek de bal. Marysek geeft een hoge lob. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Correa passt de bal zonder na te denken. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki geeft een hoge lob. Şerb rent richting de bal. Şerb haalt uit met een fantastische trap. Delgado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Marysek onderschept slim de pass. Marysek passt de bal met de wreef. Sabatino is nu in balbezit. Toche rent richting de bal. Toche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 9:0

80e minuut.
Arancibia met een snelle inworp. Bernacki is nu in balbezit. Quilaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Quilaqueo geeft de bal voor. Conde kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Toche probeert de bal aan de voet te houden. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino schiet op doel. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - puerto montt 10:0

90e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Balloni kopt de bal weg. Falante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marysek geeft de bal voor. Şerb kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 20%, puerto montt 80%.
Grimm CD - puerto montt 10:0