Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOLITOS Viejos Estandartes
Normal Tactiek 442 Primera
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Bachelet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:1

11e minuut.
Negrón trapt de bal weg. Caro kopt de bal weg. Linda speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:2

13e minuut.
Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda passt de bal met de wreef. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:3

15e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Cornejo is nu in balbezit. Encina rent richting de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo schiet op doel. De bal raakt de paal. Bachelet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:4

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsálvez met een snelle inworp. Linda probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Encina met een harde bal richting middenveld. Honorato kopt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Linda met de inworp. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Linda kopt de bal weg. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato geeft de bal voor. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña speelt de bal door. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Linda is nu in balbezit. Linda met een sublieme pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 56%, Viejos Estandartes 44%.
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:4

49e minuut.
Cienfuegos met de inworp. Aguirre rent richting de bal. Caro begaat een overtreding. Caro krijgt een gele kaart. Aguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguirre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cornejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Honorato de bal. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linda. Linda krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato met een sublieme pass. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:5

66e minuut.
Honorato probeert naar een medespeler te passen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguirre krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Honorato kopt de bal weg. Daar is Monsálvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Mena trapt de bal weg van het doel. Giraldo kopt de bal weg. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vidaurren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:5

84e minuut.
Acuña kopt de bal weg. Daar is Honorato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 64%, Viejos Estandartes 36%.
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:5