Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimm CD Deportes Gabriela
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino passt de bal in één keer door. Cornez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Flohbach kopt de bal weg. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek passt de bal in één keer door. Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Pavez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zenteno is nu in balbezit. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki passt de bal in één keer door. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balloni rent richting de bal. Daar is Sabatino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabatino geeft een lange en hoge pass. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 1:0

17e minuut.
Cornez met de inworp. Bustos is nu in balbezit. Carranza rent richting de bal. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos schiet op doel. Paal! Daar is Sabatino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni is nu in balbezit. Balloni haalt uit met een fantastische trap. Pavez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 2:0

20e minuut.
Marysek met een sublieme pass. Balloni probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Balloni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bustos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Balloni is nu in balbezit. Balloni passt de bal in één keer door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carranza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Cornez de bal. Şerb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornez. Cornez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bernacki speelt de bal door. Şerb rent richting de bal. Şerb speelt de bal door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 30%, Deportes Gabriela 70%.
Grimm CD - Deportes Gabriela 2:0

49e minuut.
Balloni passt de bal in één keer door. Bustos probeert de bal met de borst te controleren. Bustos speelt de bal door. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Pavez bokst de bal weg.

50e minuut.
Balloni met een sublieme pass. Daar is Sabatino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olate bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni onderschept slim de pass. Balloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 3:0

52e minuut.
Novello rent richting de bal. Sabatino verovert de bal door een tackle van achteren. Sabatino probeert naar een medespeler te passen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 4:0

61e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Bernacki passt de bal zonder na te denken. Sabatino rent richting de bal. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Pavez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bustos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Balloni is nu in balbezit. Balloni passt de bal in één keer door. Sabatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatino schiet op doel. Pavez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mora kopt de bal weg. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni passt de bal met de wreef. Sabatino rent richting de bal. Sabatino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Olate heeft problemen om de bal te vangen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni met een sublieme pass. Sabatino is nu in balbezit. Sabatino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Huenchuleo rent richting de bal. Bustos onderschept slim de pass. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 5:0

81e minuut.
Olate is nu in balbezit. Flohbach verovert de bal door een tackle van achteren. Flohbach met een sublieme pass. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Flohbach verovert de bal door een tackle van achteren. Flohbach met een sublieme pass. Daar is Sabatino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabatino draait met de bal, schiet en ... Pavez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 6:0

85e minuut.
Flohbach passt de bal met de wreef. Daar is Balloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni draait met de bal, schiet en ... Sabatino krijgt zijn hoofd ertegen. Carranza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Deportes Gabriela 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 27%, Deportes Gabriela 73%.
Grimm CD - Deportes Gabriela 7:0