Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bacayos Osorno
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco is nu in balbezit. Ossa rent richting de bal. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Titanes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olavarría komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez passt de bal met de wreef. Bórquez met een sublieme pass. Ossa is nu in balbezit. Ossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 1:0

14e minuut.
Bulnes geeft de bal voor. Klungelig pakt Riba de bal. Antúnez is nu in balbezit. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 2:0

16e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal zonder na te denken. Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Barahona schiet op doel. Machuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mendizábal onderschept slim de pass. Mendizábal geeft een hoge lob. Dabrowski heeft problemen om de bal te vangen. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal in één keer door. Ossa rent richting de bal. Ossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 3:0

42e minuut.
Bigorra rent richting de bal. Bigorra geeft een hoge lob. Bórquez is nu in balbezit. Monzón onderschept slim de pass. Monzón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 48%, Osorno 52%.
Bacayos - Osorno 3:0

58e minuut.
Klungelig pakt Yantani de bal. Bórquez rent richting de bal. Bórquez geeft een hoge lob. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Yantani geeft een hoge lob. Fariña controleert de bal met de borst. Acuña rent richting de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez met een sublieme pass. Ossa rent richting de bal. Ossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Fariña onderschept slim de pass. Fariña passt de bal in één keer door. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 4:0

86e minuut.
Acuña passt de bal met de wreef. Riba heeft problemen om de bal te vangen. Quiñonez rent richting de bal. Riba verovert de bal door een tackle van achteren. Riba schiet op doel. Machuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Olavarría is nu in balbezit. Bulnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olavarría raakt geblesseerd tijdens het duel. Olavarría zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bórquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 45%, Osorno 55%.
Bacayos - Osorno 4:0