Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Coelemu PanPan FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Velez controleert de bal met de borst. Yantani is nu in balbezit. Yantani draait met de bal, schiet en ... Pailamilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fricke controleert de bal met de borst. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - PanPan FC 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Venegas de bal. Venegas geeft een hoge lob. Nogales kopt de bal weg. Benavente is nu in balbezit. Benavente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Venegas passt de bal in één keer door. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes speelt de bal door. Klungelig pakt Benavente de bal. Benavente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 47%, PanPan FC 53%.
Deportivo Coelemu - PanPan FC 1:0

51e minuut.
Cachapoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachapoal begaat een overtreding. Cachapoal krijgt een gele kaart. Quilaqueo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quilaqueo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benavente is nu in balbezit. Benavente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cachapoal rent richting de bal. Quilaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Quilaqueo passt de bal in één keer door. Benavente is nu in balbezit. Benavente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Velez speelt de bal door. Klungelig pakt Videla de bal. Yantani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - PanPan FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 60%, PanPan FC 40%.
Deportivo Coelemu - PanPan FC 2:0