Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santiago City Deportivo Coelemu
Contra Lagos Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Vivanco de bal. Relvas rent richting de bal. Vivanco begaat een overtreding. Vivanco krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nogales rent richting de bal. Nogales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adaszek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kurzawa speelt de bal door. Adaszek rent richting de bal. Adaszek passt de bal met de wreef. Relvas rent richting de bal. Relvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Yantani rent richting de bal. Kurzawa is nu in balbezit. Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbiani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 40%, Deportivo Coelemu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santiago City - Deportivo Coelemu 0:0

47e minuut.
Camus verovert de bal door een tackle van achteren. Camus met een sublieme pass. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Deportivo Coelemu 1:0

50e minuut.
Terzán heeft problemen om de bal te vangen. Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek geeft een hoge lob. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Deportivo Coelemu 2:0

65e minuut.
Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla geeft een lange en hoge pass. Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relvas is nu in balbezit. Relvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sylla geeft een hoge lob. Poncet kopt de bal weg. Daar is Terzán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relvas rent richting de bal. Relvas schiet op doel. Paal! González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sylla is nu in balbezit. Kurzawa met een sublieme pass. Adaszek probeert naar een medespeler te passen. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Deportivo Coelemu 3:0

76e minuut.
Fabbiani draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Bohorquez met een harde bal richting middenveld. Adaszek is nu in balbezit. Adaszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Camus met een sublieme pass. Adaszek is nu in balbezit. Terzán rent richting de bal. Adaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Adaszek haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 34%, Deportivo Coelemu 66%.
Santiago City - Deportivo Coelemu 3:0