Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanPan FC Bacayos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Klungelig pakt Fariña de bal. Oyarce is nu in balbezit. Oyarce passt de bal met de wreef. Benavente rent richting de bal. Benavente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PanPan FC - Bacayos 1:0

19e minuut.
Ossa haalt uit met een fantastische trap. Cañas kopt de bal weg. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel. Velez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fricke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero onderschept slim de pass. Ceredero passt de bal met de wreef. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Fariña onderschept slim de pass. Ceredero is nu in balbezit. Ceredero probeert naar een medespeler te passen. Ossa rent richting de bal. Ossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Antúnez kan de bal niet met de borst controleren. Oyarce verovert de bal door een tackle van achteren. Oyarce met een sublieme pass. Daar is Benavente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ceredero speelt de bal door. Ossa rent richting de bal. Fricke is nu in balbezit. Ossa onderschept slim de pass. Ossa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PanPan FC - Bacayos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 44%, Bacayos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PanPan FC - Bacayos 1:1

50e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez speelt de bal door. Ossa rent richting de bal. Ossa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Quilaqueo kan de bal niet met de borst controleren. Ceredero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quilaqueo. Ceredero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ceredero kan niet meer verder spelen. Almarza komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Antúnez passt de bal met de wreef. Oyarce met een sublieme pass. Benavente is nu in balbezit. Benavente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PanPan FC - Bacayos 2:1

86e minuut.
Velez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Titanes met de inworp. Almarza rent richting de bal. Almarza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza speelt de bal door. Ossa is nu in balbezit. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 36%, Bacayos 64%.
PanPan FC - Bacayos 2:1