Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real entre lagos Santiago City
Normal Tactiek Contra Lagos
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Daar is Barría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:1

5e minuut.
Nieves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa passt de bal zonder na te denken. Adaszek is nu in balbezit. Adaszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Camus is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camus met de inworp. Adaszek rent richting de bal. Adaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:2

16e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windsor met een snelle inworp. Poncet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Torino is nu in balbezit. Torino passt de bal in één keer door. Tudela is nu in balbezit. Tudela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Poncet geeft de bal voor. Camus kopt de bal weg. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adaszek rent richting de bal. Adaszek draait met de bal, schiet en ... Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Donoso trapt de bal weg van het doel. Poncet kopt de bal weg. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Donoso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real entre lagos 80%, Santiago City 20%.
real entre lagos - Santiago City 0:4

47e minuut.
Lavanderos probeert naar een medespeler te passen. Sylla rent richting de bal. Sylla speelt de bal door. Adaszek is nu in balbezit. Adaszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Camus speelt de bal door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Donoso bokst de bal weg. Rosas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:5

53e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Nieves is nu in balbezit. Met opzet legt Lillo zijn tegenspeler op de grond. Lillo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nieves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nieves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camus kopt de bal weg. Lavanderos is nu in balbezit. Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:6

64e minuut.
Kurzawa onderschept slim de pass. Kurzawa speelt de bal door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real entre lagos - Santiago City 0:7

74e minuut.
Poncet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurzawa de bal. Rosas is nu in balbezit. Adaszek rent richting de bal. Adaszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lavanderos rent richting de bal. Adaszek onderschept slim de pass. Adaszek probeert naar een medespeler te passen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nieves probeert naar een medespeler te passen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras begaat een overtreding. Contreras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real entre lagos 67%, Santiago City 33%.
real entre lagos - Santiago City 0:7