Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC Blakerss
5x Tactiek 442
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata is nu in balbezit. Valle onderschept slim de pass. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 1:0

8e minuut.
Rattata geeft een hoge lob. Sandoval is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Videla. Videla krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Huanca trapt de bal weg van het doel. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal zonder na te denken. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rivas rent richting de bal. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval passt de bal met de wreef. Valle is nu in balbezit. Valle haalt uit met een fantastische trap. Huanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valencia neemt de hoekschop. Sandoval springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap. Huanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valle de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Valencia met een sublieme pass. González heeft problemen om de bal te vangen. González passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros onderschept slim de pass. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval draait met de bal, schiet en ... Huanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 2:0

29e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Videla ... Strafschop! Videla krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vera raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandoval neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Huanca met een sublieme pass. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González speelt de bal door. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera schiet op doel. De bal raakt de paal. Huanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bórquez is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González probeert naar een medespeler te passen. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... Huanca bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap. Huanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. González geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 3:0

39e minuut.
Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. Huanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 4:0

41e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval speelt de bal door. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 26%, Blakerss 74%.
SGLC - Blakerss 4:0

48e minuut.
Tzanidakis geeft een lange en hoge pass. Vera rent richting de bal. Vera passt de bal zonder na te denken. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bustos probeert de bal aan de voet te houden. Rementería rent richting de bal. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart. Rementería moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rementería kan niet meer verder spelen. Aguad komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal met de wreef. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 5:0

59e minuut.
Valencia speelt de bal door. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle passt de bal in één keer door. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... Huanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Bustos speelt de bal door. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap. Huanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 6:0

67e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Valle rent richting de bal. Zapata is nu in balbezit. Valle onderschept slim de pass. Valle haalt uit met een fantastische trap. Huanca bokst de bal weg. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 7:0

70e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval speelt de bal door. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 8:0

74e minuut.
Vera passt de bal met de wreef. Gahona geeft de bal voor. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
González speelt de bal door. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez geeft een lange en hoge pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Huanca bokst de bal weg. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 9:0

83e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. González rent richting de bal. González passt de bal met de wreef. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rattata is nu in balbezit. Rattata speelt de bal door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 10:0

87e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valle schiet op doel. Huanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Blakerss 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 28%, Blakerss 72%.
SGLC - Blakerss 11:0