Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angeles FC Academia AF vial spp
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculñir rent richting de bal. Neculñir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Callejas speelt de bal door. Williams rent richting de bal. Yana is nu in balbezit. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. O`Higgins bokst de bal weg.

17e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Schürmann is nu in balbezit. Schürmann passt de bal zonder na te denken. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir schiet op doel. Izcue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hurtado geeft een hoge lob. Yana heeft problemen om de bal te vangen. Yana met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Academia AF vial spp 1:0

30e minuut.
Keith met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Callejas met een sublieme pass. Yana is nu in balbezit. Yana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
O`Higgins trapt de bal weg van het doel. Pinochet kopt de bal weg. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Keith is nu in balbezit. Keith passt de bal met de wreef. Pinochet rent richting de bal. Pinochet geeft een hoge lob. Williams krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Academia AF vial spp 2:0

36e minuut.
Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles geeft een lange en hoge pass. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Callejas onderschept slim de pass. Callejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Retamal met een sublieme pass. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas passt de bal zonder na te denken. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 33%, Academia AF vial spp 67%.
Angeles FC - Academia AF vial spp 2:0

64e minuut.
Daar is Altamirano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Williams de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Academia AF vial spp 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 43%, Academia AF vial spp 57%.
Angeles FC - Academia AF vial spp 3:0