Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiJiJi F.C. Siberia FC
4222L Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Minotta geeft de bal voor. Daar is Mondaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Sotero onderschept slim de pass. Sotero geeft de bal voor. Inworp. Gil met een snelle inworp. Reinoso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomianka speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 1:0

7e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth met een sublieme pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mondaca onderschept slim de pass. Mondaca geeft de bal voor. Klungelig pakt Valle de bal. Denardos geeft de bal voor. Hrvatin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 2:0

12e minuut.
Aguayo probeert de bal met de borst te controleren. Roth onderschept slim de pass. Roth speelt de bal door. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Minotta kopt de bal weg. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aguayo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Roth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minotta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ceredero kopt de bal weg. Hrvatin heeft problemen om de bal te vangen. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap. Bianchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin passt de bal zonder na te denken. Minotta probeert naar een medespeler te passen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Donoso probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera begaat een overtreding. Olivera krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Reinoso rent richting de bal. Minotta onderschept slim de pass. Minotta speelt de bal door. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Minotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta passt de bal in één keer door. Mondaca is nu in balbezit. Hrvatin onderschept slim de pass. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 3:0

28e minuut.
Hrvatin speelt de bal door. Roth is nu in balbezit. Roth geeft de bal voor. Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin passt de bal zonder na te denken. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rendic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quattrocchi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Roth rent richting de bal. Roth speelt de bal door. Concepción speelt de bal door. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin draait met de bal, schiet en ... Bianchi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Słomianka geeft een hoge lob. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal in één keer door. Daar is Hrvatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvatin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 32%, Siberia FC 68%.
JiJiJi F.C. - Siberia FC 3:0

50e minuut.
Inworp. Roth met een snelle inworp. Minotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta geeft een hoge lob. Hrvatin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 4:0

55e minuut.
Droguett rent richting de bal. Droguett passt de bal in één keer door. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. Bianchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Roth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minotta speelt de bal door. Klungelig pakt Concepción de bal. Concepción schiet op doel. Ceredero probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Valech is nu in balbezit. Roth onderschept slim de pass. Roth met een sublieme pass. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin rent richting de bal. Ceredero begaat een overtreding. Hrvatin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Minotta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Valech met een snelle inworp. Ceredero kan de bal niet met de borst controleren. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel. Bianchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Minotta passt de bal zonder na te denken. Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal in één keer door. Hrvatin rent richting de bal. Hrvatin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 5:0

70e minuut.
Hrvatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valech is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrvatin. Hrvatin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ceredero rent richting de bal. Ceredero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roth met een snelle inworp. Minotta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Valle kopt de bal weg. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta rent richting de bal. Minotta geeft een lange en hoge pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Denardos is nu in balbezit. Denardos probeert naar een medespeler te passen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 6:0

88e minuut.
Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Roth met een sublieme pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 7:0

90e minuut.
Degouve geeft de bal voor. Roth controleert de bal met de borst. Roth probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 19%, Siberia FC 81%.
JiJiJi F.C. - Siberia FC 7:0