Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Junior santiasko fc
541 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.4 gemiddelde waardering 25
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Ayala met een snelle inworp. Charme rent richting de bal. Charme passt de bal met de wreef. Huenchumilla is nu in balbezit. Huenchumilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Villarroel geeft een hoge lob. Quiroga kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Bórquez verovert de bal door een tackle van achteren. Bórquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carrillo geeft de bal voor. Inworp. Serra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caviedes rent richting de bal. Caviedes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 62%, santiasko fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
American Junior - santiasko fc 0:0

48e minuut.
Frías onderschept slim de pass. Villablanca verovert de bal door een tackle van achteren. Villablanca passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Villarroel de bal onder controle te krijgen. Huenchumilla onderschept slim de pass. Huenchumilla speelt de bal door. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvallet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grez trapt de bal weg van het doel. Quiroga kopt de bal weg. Brizuela geeft een hoge lob. Bonvallet rent richting de bal. Bonvallet draait met de bal, schiet en ... Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Serra met een snelle inworp. Carrillo rent richting de bal. Caviedes onderschept slim de pass. Caviedes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Ayala met een snelle inworp. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Charme onderschept slim de pass. Charme geeft een lange en hoge pass. Grez bokst de bal weg.

80e minuut.
Villablanca onderschept slim de pass. Frías is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villablanca. Frías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Huenchumilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alvarado zijn tegenspeler op de grond. Alvarado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 41%, santiasko fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
American Junior - santiasko fc 0:0