Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc Kennedy F
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Terzán onderschept slim de pass. Caviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviedes probeert naar een medespeler te passen. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Villablanca kopt de bal weg. Tupper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Isami rent richting de bal. Opazo rent richting de bal. Isami rent richting de bal. Villablanca is nu in balbezit. Villablanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Kennedy F 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 47%, Kennedy F 53%.
santiasko fc - Kennedy F 1:0

50e minuut.
Daar is Villablanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Isami naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Villablanca begaat een overtreding. Saldivia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terzán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azurmendy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Opazo met een snelle inworp. Caviedes rent richting de bal. Velasco begaat een overtreding. Velasco krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Terzán verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroga onderschept slim de pass. Alves is nu in balbezit. Caviedes rent richting de bal. Caviedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Kennedy F 2:0

89e minuut.
Villarroel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caviedes kan de bal niet met de borst controleren. Terzán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caviedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Villablanca neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Kennedy F 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 30%, Kennedy F 70%.
santiasko fc - Kennedy F 3:0