Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennedy F Angeles FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Espejo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morillo met een snelle inworp. Saldivia rent richting de bal. Saldivia geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Terzán rent richting de bal. Matus met een sublieme pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy F - Angeles FC 0:1

40e minuut.
Mansilla speelt de bal door. Pinochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinochet passt de bal met de wreef. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy F 45%, Angeles FC 55%.
Kennedy F - Angeles FC 0:1

55e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Pinochet kopt de bal weg. Klungelig pakt Yana de bal. Matus met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy F - Angeles FC 0:2

63e minuut.
Terzán met een sublieme pass. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Fierro rent richting de bal. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy F - Angeles FC 1:2

83e minuut.
Daar is Keith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia passt de bal met de wreef. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Yana probeert naar een medespeler te passen. Pinochet rent richting de bal. Pinochet geeft een lange en hoge pass. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy F - Angeles FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy F 53%, Angeles FC 47%.
Kennedy F - Angeles FC 1:3