Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flash reverso Team JiJiJi F.C.
433 Tactiek 4222L
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Medén is nu in balbezit. Hrvatin verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvatin passt de bal zonder na te denken. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:1

11e minuut.
Medén probeert naar een medespeler te passen. Minotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:2

12e minuut.
Hrvatin onderschept slim de pass. Sabat onderschept slim de pass. Sabat passt de bal zonder na te denken. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin schiet op doel. Navia bokst de bal weg. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:3

14e minuut.
Denardos met een snelle inworp. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka geeft een hoge lob. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:4

18e minuut.
Roth onderschept slim de pass. Roth speelt de bal door. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:5

25e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Minotta onderschept slim de pass. Minotta passt de bal in één keer door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Foster speelt de bal door. Sotero kan de bal niet met de borst controleren. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay haalt uit met een fantastische trap. Vraciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka met een sublieme pass. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:6

42e minuut.
Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin passt de bal zonder na te denken. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción schiet op doel. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 72%, JiJiJi F.C. 28%.
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:7

48e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón geeft de bal voor. Basay springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Denardos is nu in balbezit. Denardos geeft een hoge lob. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin schiet op doel. Concepción springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Hrvatin de bal. Ramírez is nu in balbezit. Hrvatin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrvatin krijgt een gele kaart. Ramírez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ramírez kan niet meer verder spelen. Echeverría komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Vraciu trapt de bal weg. Słomianka controleert de bal met de borst. Słomianka geeft een hoge lob. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Minotta passt de bal met de wreef. Słomianka rent richting de bal. Słomianka passt de bal zonder na te denken. Hrvatin is nu in balbezit. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Medén is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Concepción schiet op doel. Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:8

72e minuut.
Słomianka met een snelle inworp. Roth rent richting de bal. Roth geeft de bal voor. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Denardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Denardos geeft de bal voor. Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:9

79e minuut.
Denardos probeert naar een medespeler te passen. Weber rent richting de bal. Weber passt de bal zonder na te denken. Denardos is nu in balbezit. Denardos geeft een hoge lob. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Denardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotta rent richting de bal. Minotta speelt de bal door. Hrvatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Roth speelt de bal door. Słomianka geeft een lange en hoge pass. Hrvatin rent richting de bal. Hrvatin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:10

90e minuut.
Echeverría probeert de bal met de borst te controleren. Minotta is nu in balbezit. Minotta speelt de bal door. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 67%, JiJiJi F.C. 33%.
Flash reverso Team - JiJiJi F.C. 0:11