Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc Bento Ribeiro
343 Tactiek IVIVII
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Grez met een sublieme pass. Ferner is nu in balbezit. Ferner passt de bal met de wreef. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grez niet meer kan verder spelen. Weber komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Degas schiet op doel. MacInally geeft een hoge lob. Degas rent richting de bal. Degas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:1

12e minuut.
Azurmendy geeft de bal voor. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas passt de bal zonder na te denken. Przymorski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:2

16e minuut.
Ferner probeert naar een medespeler te passen. Degas rent richting de bal. Degas passt de bal in één keer door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ferner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degas de bal. Degas passt de bal zonder na te denken. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Weber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferner is nu in balbezit. Ferner haalt uit met een fantastische trap. Weber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Azurmendy passt de bal met de wreef. Urro probeert naar een medespeler te passen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:3

22e minuut.
Roco geeft de bal voor. MacInally rent richting de bal. MacInally passt de bal in één keer door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:4

24e minuut.
Daar is Ferner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferner passt de bal in één keer door. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas draait met de bal, schiet en ... Weber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roco geeft de bal voor. Urro heeft problemen om de bal te vangen. Urro passt de bal met de wreef. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Przymorski rent richting de bal. Przymorski passt de bal in één keer door. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas haalt uit met een fantastische trap. Weber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:5

30e minuut.
Przymorski kopt de bal weg. MacInally probeert naar een medespeler te passen. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:6

32e minuut.
Urro geeft een lange en hoge pass. Lizama heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Weber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Roofe is nu in balbezit. Roofe geeft een hoge lob. Pereda kopt de bal weg. Przymorski rent richting de bal. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degas is nu in balbezit. Isami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isami krijgt een gele kaart. Degas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coxa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Degas rent richting de bal. Degas draait met de bal, schiet en ... Weber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:7

38e minuut.
Degas speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Ferner is nu in balbezit. Przymorski rent richting de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Weber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:8

40e minuut.
Degas is nu in balbezit. Villablanca onderschept slim de pass. Degas is nu in balbezit. Degas draait met de bal, schiet en ... Weber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 73%, Bento Ribeiro 27%.
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:9

48e minuut.
Azurmendy geeft een lange en hoge pass. Urro kopt de bal weg. Roco is nu in balbezit. Przymorski onderschept slim de pass. Przymorski schiet op doel. Weber bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Roofe de bal. Roofe passt de bal zonder na te denken. MacInally is nu in balbezit. MacInally geeft de bal voor. Degas springt en kopt de bal. Weber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:10

53e minuut.
Lizama kopt de bal weg. MacInally rent richting de bal. MacInally passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Przymorski de bal. Przymorski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Klungelig pakt Urro de bal. Caviedes is nu in balbezit. Roofe rent richting de bal. Roofe haalt uit met een fantastische trap. Degas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weber probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Przymorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizama rent richting de bal. Przymorski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:11

57e minuut.
Bórquez probeert de bal met de borst te controleren. Caviedes rent richting de bal. Degas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Urro probeert naar een medespeler te passen. Azurmendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas schiet op doel. Weber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 0:12

61e minuut.
Ubysz komt het veld opgelopen. Kunstmann komt het veld opgelopen. Schäfer komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen. Solís komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Villablanca is nu in balbezit. Met opzet legt Ferner zijn tegenspeler op de grond. Ferner krijgt een gele kaart. Villablanca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villablanca kan niet meer verder spelen. Izcue komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bórquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bórquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:12

69e minuut.
Przymorski passt de bal met de wreef. Lizama is nu in balbezit. Ciepielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Weber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:13

74e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski passt de bal met de wreef. MacInally is nu in balbezit. MacInally schiet op doel. Weber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Huentemilla rent richting de bal. Huentemilla passt de bal met de wreef. Ferner speelt de bal door. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:14

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Weber niet meer kan verder spelen. Alvarado komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferner rent richting de bal. Ferner passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:15

79e minuut.
MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer geeft een hoge lob. MacInally springt en kopt de bal. Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:16

86e minuut.
MacInally is nu in balbezit. MacInally probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lizama de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kunstmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacInally maakt een snoekduik en kopt de bal. Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:17

88e minuut.
Ferner met een sublieme pass. Schäfer geeft een hoge lob. Kunstmann kopt de bal weg. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 77%, Bento Ribeiro 23%.
santiasko fc - Bento Ribeiro 1:17