Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:14
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: PARANA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37420
Coritiba FC Kapadokya
Coritiba 4_4_2 Tactiek Antrenman
57% Balbezit 43%
6% Spel op eigen helft 94%
65 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 21.8
incredible Schieten poor
formidable Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Turan passt de bal in één keer door. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos geeft een hoge lob. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 1:0

5e minuut.
Tundra passt de bal met de wreef. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen met een sublieme pass. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 2:0

7e minuut.
Bablekos onderschept slim de pass. Bablekos passt de bal in één keer door. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mihail probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tundra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundra speelt de bal door. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Juan trapt de bal weg van het doel. Tundra kopt de bal weg. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tundra zal de hoekschop nemen. Irigoyen kopt de bal weg. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 3:0

13e minuut.
Kabak passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bablekos met de inworp. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Mihail bokst de bal weg.

14e minuut.
Kabak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bablekos met een snelle inworp. Ulubatlı geeft een lange en hoge pass. Irigoyen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ulubatlı met een sublieme pass. Bablekos speelt de bal door. Turan is nu in balbezit. Bablekos geeft een lange en hoge pass. Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 4:0

17e minuut.
Tundra kopt de bal weg. Irigoyen met een sublieme pass. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 5:0

18e minuut.
Amorusi geeft een hoge lob. Tundra rent richting de bal. Tundra speelt de bal door. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 6:0

20e minuut.
Inworp. Bablekos met een snelle inworp. Turan is nu in balbezit. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 7:0

20e minuut.
Kabak rent richting de bal. Kabak passt de bal in één keer door. Moriri is nu in balbezit. Moriri geeft een hoge lob. Juan speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bablekos zal de hoekschop nemen. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 8:0

23e minuut.
Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen passt de bal met de wreef. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 9:0

24e minuut.
Skapoullis rent richting de bal. Skapoullis probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Bablekos speelt de bal door. Irigoyen heeft problemen om de bal te vangen. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 10:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ulubatlı de bal onder controle te krijgen. Turan is nu in balbezit. Amorusi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Irigoyen neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 11:0

28e minuut.
Turan probeert naar een medespeler te passen. Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen onderschept slim de pass. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 12:0

29e minuut.
Şanver passt de bal zonder na te denken. Turan is nu in balbezit. Turan passt de bal met de wreef. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mihail werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 13:0

33e minuut.
Ulubatlı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Irigoyen de bal. Irigoyen passt de bal in één keer door. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihail met een sublieme pass. Klungelig pakt Mackiewicz de bal. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 14:0

35e minuut.
Moriri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bablekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Juan trapt de bal weg. Ulubatlı speelt de bal door. Bablekos rent richting de bal. Bablekos geeft een lange en hoge pass. Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 15:0

37e minuut.
Canosa rent richting de bal. Şanver is nu in balbezit. Şanver passt de bal met de wreef. Turan geeft een hoge lob. Irigoyen krijgt zijn hoofd ertegen. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen passt de bal met de wreef. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 16:0

41e minuut.
Turan rent richting de bal. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan is nu in balbezit. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Amorusi trapt de bal weg. Ulubatlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Turan de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 17:0

42e minuut.
Kabak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bablekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Ulubatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulubatlı met een sublieme pass. Bablekos met een sublieme pass. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 4%, Kapadokya 96%.
Coritiba FC - Kapadokya 17:0

49e minuut.
Inworp. Ulubatlı met een snelle inworp. Bablekos met een sublieme pass. Turan is nu in balbezit. Turan draait met de bal, schiet en ... Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 18:0

50e minuut.
Bablekos passt de bal met de wreef. Turan rent richting de bal. Turan speelt de bal door. Daar is Irigoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irigoyen schiet op doel. Mihail bokst de bal weg.

52e minuut.
Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen passt de bal in één keer door. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 19:0

54e minuut.
Mihail trapt de bal weg van het doel. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen passt de bal zonder na te denken. Bablekos probeert naar een medespeler te passen. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 20:0

59e minuut.
Tundra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen geeft de bal voor. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihail trapt de bal weg van het doel. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Turan rent richting de bal. Turan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Amorusi trapt de bal weg. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bablekos is nu in balbezit. Bablekos geeft de bal voor. Irigoyen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 21:0

62e minuut.
Skapoullis passt de bal in één keer door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen speelt de bal door. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 22:0

63e minuut.
Bablekos met een snelle inworp. Turan rent richting de bal. Turan met een sublieme pass. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 23:0

64e minuut.
Bablekos met een snelle inworp. Turan probeert naar een medespeler te passen. Irigoyen heeft problemen om de bal te vangen. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Karakoç de bal. Baltacı onderschept slim de pass. Ulubatlı speelt de bal door. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Bablekos de bal. Bablekos speelt de bal door. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan draait met de bal, schiet en ... Mihail maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 24:0

69e minuut.
Bablekos met een sublieme pass. Turan is nu in balbezit. Turan probeert naar een medespeler te passen. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 25:0

72e minuut.
Kabak rent richting de bal. Ulubatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ulubatlı speelt de bal door. Klungelig pakt Turan de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 26:0

73e minuut.
Kabak passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bablekos met de inworp. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Irigoyen is nu in balbezit. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Daar is Zdrojewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos passt de bal zonder na te denken. Turan is nu in balbezit. Turan schiet op doel. Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bablekos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bablekos met een sublieme pass. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen speelt de bal door. Turan rent richting de bal. Turan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 27:0

81e minuut.
Bablekos heeft problemen om de bal te vangen. Bablekos passt de bal zonder na te denken. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mackiewicz kopt de bal weg. Kościulek probeert de bal met de borst te controleren. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen geeft een hoge lob. Turan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 28:0

83e minuut.
Bablekos is nu in balbezit. Bablekos passt de bal in één keer door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turan haalt uit met een fantastische trap. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 29:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bablekos met een snelle inworp. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Turan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 30:0

87e minuut.
Amorusi is nu in balbezit. Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan passt de bal in één keer door. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 31:0

88e minuut.
Kościulek is nu in balbezit. Kościulek speelt de bal door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen geeft de bal voor. Turan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Kapadokya 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 8%, Kapadokya 92%.
Coritiba FC - Kapadokya 32:0